Igår hade vi inskrivning och information om crosskolan. Vi gick igenom upplägget, presenterade tränarna och informerade om de nya guldhjälms-reglerna. Vi kommer senare publicera en sammanfattning här, men måste först justera en felaktighet.

Vi bjöd in till crosskola för 50-125cc, då jag helt litade på banlicensens besiktningsrapport. Det jag missade var att hos Länsstyrelsen har vi endast tillstånd för 85cc. Och missköter vi detta kan tillståndet dras in.

Därav kan vi nu endast erbjuda crosskola upp till 85cc. Jag får be om ursäkt till er som anmält er med 125cc men hoppas att ni har förståelse för detta.

Det vore bra om ni berörda hör av er till mig så jag vet vilka det gäller.

 

 

Fortsatt går det även att anmäla sig till crosskolan via mail.

 

 

Björn Palm

0703874080

motocross@norrahammarsmk.se