Med tanke på dom nya restriktionerna som träder i kraft den 24/11 så måste även vi i klubben tänka till mer än tidigare, och verkligen skärpa oss för inte bli så drabbade att vi måste stänga ner!

Upplägget med delade träningstider på Enduro & Cross fortsätter vi med. Alla över 40år har tiderna 9.00 – 12.00, alla yngre tränar från 12.30 till 15.30. Omklädningsrummet är stängt, endast toalett öppen.

Nytt/viktigt! Vi har en tillräckligt stor parkering för att nu hålla 5m lucka mellan bilarna. Vi ser också att Ni inte står & hänger i grupper och snackar – utan var & en håller sig vid sin bil eller på hojen i skogen!

Läs gärna också på länken nedan vad Svemo tänker och rekommenderar.

Klarar vi hålla och följa dagens riktlinjer och rekommendationer så hoppas vi kunna fortsätta ha anläggningen öppen, men sköter vi oss inte så kan stängning bli aktuellt – så eget ansvar är nu av yttersta vikt!

https://www.svemo.se/Nyheter/forbundsnyheter/svemoskarperregelverkenforattforhindrasmittspridning

Styrelsen NMK

sv_SESwedish