Hej alla Enduroåkare!
Det är väldigt blött i spåret😔 vi klurade lite och har gjort ett ”vinterspår”, detta går enbart uppe på långvarvet/extremen! För att komma på/av spåret så LEDER vi cyklarna genom crossdepån-kör sedan upp på stigen som leder till extremen, där står det körriktning➡️ och depå för avfart☝️(är alltså start och mål på extremen!

Det är blöt och skitigt, kortvarvet är så blöt att vi inte kan komma ut med hjullastarn! Så vi håller kortvarvet stängt och testar denna lösningen för att sedan kunna skifta till kortvarvet om det fryser!
Vi hoppas detta blir en bra lösning för att kunna köra så mycket som möjligt. TA DET LUNGT FÖRSTA VARVET då det är omdraget ner mot delningen. Det är pilat och bandat, vi svänger upp i slänten en bit innan sm-bron!

Vi valde att låta skylten vid parkeringen stå stängt för att ingen ska misstolka och ge sig ut på kortvarv!

Covid tider gäller som innan☝️
40+ 9:00-12:00
40- 12:00-15:00
Lördag/söndag
Endast medlemmar!

5m mellan bilarna!

Tänk på att hålla avståndet och följ restriktionerna☝️

Mvh Endurosektionen

sv_SESwedish