Hej!

Nu börjar det dra ihop sig inför starten av crosskolan! I nuläget saknas tränare till alla grupper och det försvårar såklart planeringen. Ni som vill anmäla ert/era barn till crosskolan är välkomna att mejla in på motocross@norrahammarsmk.se. Skriv barnets namn, ålder och vilken kubik barnet ska åka under 2021. Skriv gärna vilken bana ni har kört på om ni var med under 2020.

På grund av restriktioner kan vi tyvärr inte bjuda in alla föräldrar till ett startmöte, däremot ska vi försöka att få till ett möte med de föräldrar som vill hjälpa till en del med verksamheten. Det mötet hålls i klubbstugan onsdagen den 10/3 kl. 18. För er som vill delta på detta mötet – mejla gärna mig i förväg. Ni som inte kan komma men ändå vill engagera får också gärna mejla så kan vi träffas senare eller ta det över telefon. Behovet just nu är tränare till lilla banan, tränare till stora banan samt en eller två hjälptränare till Björn på mellanbanan. Sedan behöver vi en grupp på 3-4 personer som kan ta ansvar för att banorna är i bra skick inför varje träning. För att göra det har vi tillgång till klubbens hjullastare och andra maskiner som vi kan låna in från klubbens samarbetspartners. Vi behöver också en utbildningsansvarig för att vi även i fortsättningen ska kunna erbjuda Guldhjälmslicens.

Om vi vill att kiosken ska vara öppen på tisdagar under träning behöver vi även lite folk dit (bäst är ju att ha ett rullande schema för föräldrarna). Inför starten av crosskolan kommer vi bjuda in till arbetsdag där vi kan träffas utomhus och hälsa på varandra! Med vänlig hälsning,

Claes Hjelström

Crossektionen

sv_SESwedish