Cross och enduroskolan!

Nu är det snart bara en vecka kvar till starten av årets cross och enduroskola. Första träningen är tisdag 12 april kl18.00-19.30.

Nu på söndag kommer det finnas ledare på plats för att ta emot efteranmälan och svara på frågor. För er som är uppskrivna att stå i kiosken så kommer Linda Davidsson finnas på plats för att visa hur det funkar där. Tex hur man startar korvlådan och kaffebryggarna.

Vi kommer även behöva fixa till våra banor och ytorna intill inför starten. Till detta behöver vi en grupp frivilliga föräldrar. För er som är nya är detta ett mycket bra tillfälle att bekanta sig med vår anläggning och för er som är nya i endurospåret är det en möjlighet att lära sig hitta i skogen. Hoppas på bra uppslutning. Ni behövs!

Anpassa era kläder efter rådande väder och ta något kraftigt på fötterna.Vi finns på plats från kl 09.00 och brukar vara klara till ca kl 12.00.

sv_SESwedish