Medlemsansökan

För att bli medlem i Norrahammars MK fyll i formuläret. Du kommer få ett bekräftelsemail att vi har tagit emot din ansökan.

Du får en faktura hemskickad via mail. Efter att du betalt in fakturan så är du medlem.

Om du är familjemedlem fyller du i huvudmedlemmens namn och familjemedlemmarna i meddelanderutan nedan.

OBS! Glöm inte att fylla i komplett personnummer! (Sista siffrorna)

Medlemsavgiften är 300 kr / år för enskild medlem alternativt 400 kr / år för en familj.

Banavgiften är 300 kr / medlem / år.

Exempel 1, En person vill bli medlem och få tillgång att köra på banan.Årlig avgift blir 600 kr / år. Medlemsavgift 300 kr + Banavgift 300 kr.

Exempel 2, En person med 2 barn vill bli medlemmar och få tillgång till att köra på banan.Årlig avgift blir 1 300 kr / år. Medlemsavgift 400 kr + Banavgift 900 kr (3 x 300).

Vid eventuella frågor kontakta oss via mail på medlem@norrahammarsmk.se.

Medlemsansökan

Vad för medlemskap?