Norrahammars motorklubb erbjuder kostnadsfritt lån av transpondrar vid två ”prova-på” tillfällen, därefter hyrs transpondern till en kostnad av 150kr per tillfälle som betalas vid hämtning av transpondern.
Transpondrarna är begränsade och först till kvarn gäller.
För hyra av transponder kontaktas Victor via telefon eller sms för transpondernummer (för anmälan vid tävling) samt info om upphämtning av transpondern
Victor Johansson tel: 0739-924311
Norrahammars Motorklubb har ett transpondersystem på Endurobanan som du kan använda för att registrera dina varvtider även när du tränar.
För att använda systemet måste du ha en egen transponder alternativt hyra från klubben, (typ AMB, Mylaps) som du har registrerad hos mylaps.
Du kan då gå in på Mylaps hemsida för att se dina tider direkt i din telefon eller hemma på datorn.
Varvet räknas från första passage över transponderslingan och registrerar sedan ett nytt varv för varje ny passering (slingan ligger mellan in och utfart på banan). Dock kan man få en missvisande varvtid om man kör in i depån och vilar, då varvtiden för ett nytt varv då har börjat räknas och registreras som ett varv när man går från att ha vilat och ut på nytt varv igen.
Gå in på Mylaps hemsida https://speedhive.mylaps.com/ och gå sedan till ”All Practice” och välj därefter Norrahammars Motorstadion.
Du kan sedan hitta din egen transponder och se dina varvtider