Nu är det hög tid att anmäla sig till årets upplaga av NMK:s skolverksamhet i knattecross och Enduroskola. Det har skett lite förändringar under vintern, men inget dramatiskt. Vi kommer hålla en introduktionsdag lördagen 15 april. Då är barn, ungdomar och vårdnadshavare välkomna att besöka oss. Det kommer finns möjlighet att träffa våra tränare för dom olika grupperna, titta på vår anläggning och skapa kontakter med övriga deltagare.

Vi startar kl 10.00 och beräknas vara klara ca 12.00. Efter kl12.00 kommer det finnas möjlighet att testa våra banor om vädret är bra så vi kan hålla dom öppna.

Vi har under vintern byggt en helt ny crossbana för våra lite mer rutinerade 50cc åkarna och för dom som är nya på 65cc. Vi har även byggt en helt ny enduroslinga i skogen för våra barn och ungdomar som känner sig säkra på sin 65cc och uppåt.

Vad dom är belägna på anläggningen och hur träningsmöjligheterna ser ut utanför skolverksamheten kommer ni få information om under introduktionsdagen.

Vi har precis fått upp en helt ny och förhoppningsvis trevligare hemsida. Här finns det nu möjlighet att anmäla sig till skolan via ett formulär man fyller i och skickar in digitalt. Det kommer finnas möjlighet på plats att göra efteranmälan.

Det viktigaste är att medlemskap är betalt innan träningen börjar veckan där på. Detta för att era barn och ungdomar ska täckas av försäkringen när ni tränar på vår anläggning.

Hoppas på en stor uppslutning och finns det frågor innan denna träff så är det bara att mejla dom till: skola@norrahammarsmk.se

Med vänlig hälsning

CLAES HJELSTRÖM

Mobil: 070-272 16 70