Hej medlemmar!

Läs hela texten 🙂

Nu på tisdag kör vi terminens första träning med cross/enduroskolan, vi i tränargruppen hälsar barn och föräldrar välkomna tillbaka och hoppas vi har många åksugna ungdomar hos oss nu på tisdag 15/8 17:30.

Angående det fastnålade inlägget på hemsidan gällande finalen i smålandscupen 16/9, så är status följande, medlemmar har anmält sig att hjälpa till och de flesta poster är tillsatta dock så behöver vi frivilliga till att vara efteråkare och skulle uppskatta att du som kan och har möjlighet anmäler dig till David, se det fastnålade inlägget på förstasidan.

Vi kör arbetsdag nu på torsdag 17/8 17:00-20:00 detta för att hotta upp banan inför KM3 som går av stapeln nu på söndag så se till att damma av spaden och dyk upp nu på torsdag med glatt humör 🙂

På torsdag är anläggningen stängd pga av arbetsdag och på söndag håller vi stängt till förmån för KM3. Öppettiderna kommer uppdateras nu för att sedan återställas söndag kväll.

Hade gott!

/Norrahammars MK